Maanantaina ja eilen olimme hallilla treenailemassa. Xosmon kanssa on ollut nyt pidemmän aikaa kiva mennä, eilen sujui kunnon juoksurata yllättävän hyvin, samoin sillä olleet vauhtisuorien jälkeiset rytmin muutokset ja käännökset. A:lla Xosmo oli taas ma ja eilen aika epävarma. Ma jäi pylly pystyssä paikoilleen alastulon puoliväliin, kun jäin vähän taakse. Nostin sen siitä alas, ettei saa palkkaa (nami maassa alustalla) huonosta suorituksesta. Teki tätä muutaman kerran, kunnes hokas, että nami on maassa, jolloin meni suht nopeesti alas namille. Ei kuitenkaan niin nopeesti kuin esim. viime viikolla. Eilen meni ekalla kerralla alas, mutta aika hitaasti pomppien. Ei taaskaan hokannu namia ekalla kerralla, vaikka oli rasian päällä... Sitten kun hokaa namin, menee seuraavalla kerralla heti ottamaan sen alasmennessään... Ihmehommaa.

Pejk jatkoi putken ja puomin harjoittelua. Maanantaina otettiin piiiitkiä suoria putkia, myös mustaa putkea, joka ei ole ollut lemppari. Nyt oli ok. Meni jopa kaksi putkea peräjälkeen. Putken jälkeen on nami alustalla, ja pikkumiehellä on sinne aina kova kiire. Välillä myös varasti putken ohi namille. Eilen otin lyhyellä putkella mutkaputkea. Eli pikkuhiljaa väänsin putkea enemmän ja enemmän mutkalle. Hyvin toimi, kun oli niin lyhyt putki. Puomilla Pejk meni jo melkein koko puomin. Laitoin sen ylösmenokontaktin loppuun ja siitä se kipitti yläpalkin ja alasmenolla kiihdytteli maassa olevalle namille. On nyt alkanut myös pysyä 2on-2off -asennossa ja odottaa, että tulen kontaktille ja se saa alustalle vielä toisen namin :) ihan itse on sen keksinyt. Yläpalkilla Pejkiä vielä välillä vähän mietityttää, ja se etenee hieman varoen, mutta alasmenossa alkaa kiihdyttely.

Aloin myös ottaa muurin sivupalikoiden kiertämisharjoitusta. Muutenhan ollaan treenattu merkin kiertämistä. Ensin Pejkillä ei leikannut yhtään, että mitä pitäisi tehdä. Muutaman harhailun jälkeen teki sattumalta oikein ja sain palkattua. Sen jälkeen irtosi hyvin kiertämään pömpelin, joka siis oli aika paljon isompi kuin tähän asti käyttämäni merkit. Eilen pömpelien kiertäminen onnistui jo useamman metrin päästä.

Olen myös tehnyt jotain täysin järjetöntä, ja ilmoittanut Alman toko-kokeeseen... Siis periaatteessa neiti Bulldoggi osaa kaikki liikeet paloissa. Nyt pitäisi vain kuukaudessa saada palaset liitettyä yhteen. Tätä ei yhtään helpota se, että talvi on tulossa ja kelit vain kylmenee ja Almis on aika kylmänarka. Eli ei välttis tee yhtään mitään, jos palelee. Ainakaan mene maahan saati pysy siellä paria minuuttia. Siitä kun edellisen kerran kisasin alo-luokassa on Xosmon kisakirjan mukaan aikaa jo 4 vuotta. Säännötkin on ehtiny muuttua tässä välissä, olis varmaan hyvä perehtyä niihinkin ennen koetta...