Lauantaina oltiin epävirallisissa agi-kisoissa, Xosmo oli kisaamassa ja Pejk ihmettelemässä taas kisatunnelmaa. Tavoitteena oli saada Xosmon kanssa onnistuneet kontaktit, eli että vetäisi kuten treeneissä täysillä maahan asti ja jäisi siihen. Xosmo oli ennen rataa taas todella kuumana, en saanut sitä hiljaiseksi millään... MM:ssä oppi haukkumaan ennen radalle menoa, kun siellä piti odotella pitkään, ja haukku jäi sieltä päälle. Radalla painoi kovaa, mutta keinonurmella pääsin itse liikkumaan niin hyvin, että sain tehtyä hyvät käännökset. Eka kontakti oli A, ja se oli radan alkupäässä. Keskityin käskyttämään kuten kisoissa ja jatkoin omaa liikettä ohi esteen -ja voila, Xosmo juoksi alas ja pysähtyi siihen! Taisi olla eka kerta, että kisatilanteessa tarjosi tätä treenisuoritustapaa. Teki siis hyvää, kun pääsin tuomarikoulutuksessa torumaan hyppimisestä ja keskeyttämään radan. Palkkasin A:n kontaktin namilla ja jatkettiin rataa vielä puomille asti, missä palkkasin kontaktin lelulla.

Pejk keskittyi olemaan liian kiinnostunut muista koirista ja treenaili hallissa hieman tokoa. Ihan helppoja juttuja, tarkoituksena vain häiriönsietokyvyn kasvattaminen. Hyvin piti kontaktia, vaikka muita koiria riekkui vieressä.

Sunnuntaina ajeltiin taas Kemiin treenaamaan. Tehtiin tosi hyviä ohjausteknisiä pätkiä, Xosmon kanssa hiottiin lähinnä jälleen käännöksiä pienemmiksi. Pejk oli myös messissä, lähinnä totuttelemassa reissaukseen ja sosiaalistumassa. Matkat oli nätisti häkissä Elinan pennun Tiivin kanssa, ja hallissakin olivat suhteellisen hiljaa häkissä. Pejk myös omi Tiivi tyttöystäväkseen... Pikkulikka oli Pejkin mielestä pussailtavan ihana ;)