Viime viikonloppuna oltiin pohjoisen reissulla -ja taas piti pysähtyä Rovaniemellä treenaamassa, sieltä kun löytyy aina hyvää treeniseuraa. Saatiin Hannan ja pulityttöjen Eimin&Didon kanssa aikataulut vihdoin natsaamaan ja viihdyttiin kentällä tunti jos toinenkin. Pejk oli onnesta soikeana päästessään juoksemaan Dido-tyttöystävänsä kanssa ja Xosmo kosiskeli Eimiä entiseen malliin. Pääsin pitkästä aikaa näkemään Eimiä radalla, ja mukavalta näytti. Dido oli myös varsin mainio, siinä piilee pieni agi-ferrarin alku...

Rakensimme pienen radan pätkän, jossa oli ideana liikkeen rytmittäminen eri ohjaustilanteissa. Itsellä ei meinannut oikein mopo eli Xosmo pysyä hanskassa... Mennään tällä hetkellä niin eri rytmeissä radalla. Pejk teki vähän pyöritystä parilla hypyllä, sekä eteenmenoja hyppysuoralla. Hypyt oli 40 cm, Pejk hyppää tosi kivasti. Mentiin myös keppejä, joilla rytmi vain paranee, sekä puomia, jossa vauhti oli taas vähintäänkin riittävä.

Huomenna starttaan ilman omia koiria kohti Tukholmaa ja Maailmanvoittaja-näyttelyä. Kehään pitäisi mennä muutaman Xosmon jälkeläisen kanssa, saas nähdä kuinka käy. Mutta viikonloppu pulejapulejapuleja, wou :)