Viime sunnuntaina käytiin Kemissä hurjastelemassa kolme starttia. Xosmo oli taas jotenkin superkuumana, ja se yhdistettynä pehmeään alustaan ei ollut hyvä. Kahdelta ekalta radalta kymppi ja vitska, molemmilta lensi muurin palikat ja ekalta myös yksi rima alun tiukassa väännössä. Kolmannen radan sössin ihan itse, kun en ohjannut tarkasti ja Xosmo hyppäsi yhden hypyn väärään suuntaan. Sillä radalla ei tietenkään tippunut yhtään rimaa--- Positiivista oli se, että A oli parempi, kun käskytin paremmin ja innostin tulemaan alas. Tuli siis vähän nopeemmin, mutta tooosi hidas se oli edelleen.

Kisojen jälkeen mietin, että jos ottais taas putki A:lla -treeniä, että sais hieman vauhtia takasin. Sitten keksin jotenkin sen ainoan keinon, mitä Xosmolla ei olla vielä A:lla kokeiltu, eli länget. Nyt ollaan käyty tällä viikolla ottamassa A:lla länki-toistoja, ensin otin tosin putkella, että muisti taas vauhdin. Hyvin on länkien kanssa pelittänyt, ja tykkään itse, kun X juoksee maahan asti länkien avulla ja saan palkattua heti siitä. Viikonloppuna on taas molempina päivinä kisat, yritän käydä vielä ottamassa toistoja ennen niitä, saas kattoa mitä tekee sitten kisoissa, sehän on todennäköisesti aivan arvoitus.

Xosmo on voinut Pejkin lähdön jälkeen heti paremmin kuin Pejkin aikana. Luulen, että X stressasi tilannetta kovasti, se oli kovin vetäytynyt ja jännittynyt. Nyt se on taas oma rento itsensä ja meidän suhdekin on taas about entisellä mallilla.