Tänään suunnattiin heti aamusta hallille samalla kun vietiin kepo lipastolle. Ensin tein Almalle vauhtipätkän, jossa ei ollut kummempia kiemuroita. Puomi oli erityistarkkailussa, alastulolle laitoin makupalan. Pitää kiinnittää alastuloon taas enemmän huomiota, jos kisaamaan aiotaan. Pujottelua otettiin myös tehotreeninä, Almalla on välillä vaikeuksia hakea oikeaa väliä, ja joskus vauhti kiihtyy niin, ettei malta pujotella loppuun. Tänään meni ihan ok. Xosmolle rakensin sunnuntaina nollaradalla olleen pätkän, jossa koiraa oli pakko ohjata takaa, ja kuvion viimeinen este piti kiertää takaa. Treenissä hämynä oli vielä putki lähellä viimeistä estettä. Oli tosi vaikea kuvio. En millään meinannut saada ohjauksen ajoitusta kuntoon, X säntäsi vaihtelevasti putkelle tai hyppäsi esteen väärään suuntaan. Puuh. A:lla otettiin tehotreeniä, olen päätynyt laittamaan putken alastulon päälle. Ihan hyvin se sinne juoksee ja ottaa kontaktin. Siinä sitten toistoja, uskaltauduin myös ottaan putkea vähän alemmaksi, ja hyvin meni. Välillä rytmityksen kanssa vähän ongelmia.

Alman kanssa otin vielä saman takaaohjauskuvion kuin Xosmolla, ja meni tietysti tuhat kertaa paremmin neidin kanssa. Alman vauhti on niin sopiva, eikä yhtään arastellut, vaikka ohjasin takaa. Yleensä Alma ottaa niissä helpommin kiellon kuin Xosmo.

Lopuksi otettiin Alman kanssa vähän tokoa. Bubu oli niiiiin innoissaan kuin vain pieni bulldoggi voi olla. Seuraaminen oli tosi hyvää, otin myös käännöksiä. Paikalla istuminen ok, luoksetulossa jäi vähän turhan kauas sivulle istumaan. Maahan ei halunnut mennä millään. Hitsi kun jaksais panostaa Almaan enemmän, niin alon koekin voisi olla ihan realistinen.

Tällä hetkellä pikkukoiran kunto on tarkkailun alla, koska se on tosi laihassa kunnossa, eikä tunnu lihovan millään. On saanut jo useamman viikon melkein tuplaten ruokaa, mutta paino ei tunnu nousevan. Mavotettu on, ja muuten Alma on tosi reippaana.