Toko-koe on siis huomenna, mutta se ei ole saanut minulle treeni-intoa päälle... Ehkä syy on siinä, ettei enää tarvitse jahda ykkösiä, vaan mennään enemmänkin katsomaan, että mitkä liikkeet toimii ja mitä pitää vielä treenata.

Eilen otettiin olohuoneen matolla metalli ja tunnari. Xosmo luuli ensin, että metalli oli merkki, varmaankin koska en heittänyt kapulaa, vain vein sen maton päähän. No, vähän aikaa seisoskeltuaan ja funtsittuaan alkoi pyöritellä kapulaa ja toi sen lopulta. Toinen kerta meni jo puhtaasti. Metalli on Xosin inhokki, mutta se tietää, että liikettä ei toistella, vaan kun se yhden kerran tuo sen onnistuneesti, laitetaan kapula pois.

Tunnari meni suvereenisti vanhasta muistista. Viimeksi sitäkin on otettu elokuussa... Aika tarkasti joutui Xosi haistella, kun vain käytin kapulan kädessä ja laitoin kapulat todella lähelle toisiaan, mutta hyvin sieltä oikea nousi.

Ruutua olisi ollut ihan mukava mielen rauhan vuoksi vielä ottaa, mutta minun talvimerkit on hukassa... Näillä eväillä siis kokeeseen.