Viime lauantaina olimme tokoilemassa OKK:n sisähallissa. Jälkipuinnin myöhästyminen ei johdu korkeasta v-käyrästä vaan heti kokeen jälkeen alkaneesta hiihtolomasta.

Xosmo oli hallille mentäessä oma itsensä: pyöriskeli innoissaan, yritti säntäillä sinne tänne, haukahteli. Kielsin ääntelyn heti halliin mennessä, ja ukko olikin kehässä yllättävän hiljainen. Liikkeiden välillä piti haukahtaa jokunen kerta.

Paikalla olot menivät hyvin Xosin pysyessä rauhallisena paikalla. Paikalla olot ovat olleet Xosmolle oikeastaan aina helppoja, niiden kanssa ei ole tarvinnut hakata päätä seinään, ei edes istumisen. Kympit tässäkin kokeessa molemmista.

Seuraamista ei ole viime aikoina tullut treenattua kovin pitkiä pätkiä, ja se myös näkyi koesuorituksessa. Minun oli keskityttävä liikaa liikkeenohjaajan käskyihin, mikä varmaankin vaikutti liikkumiseeni ja se hämäsi Xosmoa. Seuraaminen oli vaihtelevaa; välillä tiivistä ja hyvää, välillä kontakti meinasi hävitä ja Xosmon vire laskea, jolloin esim. täyskäännökset ovat väljiä. Tästä seiska.

Idari meni odotetusti, siinä toistuivat vanhat koevirheet, eli Xosmo kääntyy seisomisen aikana minua kohti ja menee vinoon maahan. Myös seuraaminen liikkeelle lähdettäessä olisi voinut ollaa tiiviimpää. Seiska.

Luoksetulossa seisominen olisi voinut olla nopeampi ja perusasento tiiviimpi. Maahanmenon sijaan Xosmo istui, ja minä olin siitä niin hämmästynyt, etten tiennyt mitä tehdä... Ei ole jätkä aiemmin keksinyt moista. Kuutonen.

Ruutua pelkäsin eniten, ja se meni sitten tietty parhaiten. Xosmo ennakoi ainoastaan maahanmenoa, josta pisteen vähennys.

Ohjatussa vedin (taas) vasemman, mikä on Xosille vaikeampi puoli. Ei nähnyt vasenta kai ollenkaan, ja haki keskimmäisen, vaikka sain pysäytettyä ennen kapulaa ja yritin lähettää vasemmalle. Otin uudestaan, ja oli edelleen kaartamassa keskelle, kunnes huomasi, ettei siellä ole kapulaa ja etsin sitten katsellaan vasemman kapulan.

Metalli meni suht ok, hieman hidastelua kapulaan tarttumisessa. Ysi. 

Tunnarissa tapahtui se, mitä ei ole tapahtunut todella pitkään aikaan, eli Xosmo nosti ensin väärän kapulan.Toi kyllä sen jälkeen oikean.

Kaket oli ehkä about kokeen parasta antia, varsinkin kun miettii, miten huonot ne on aiemmin olleet. Tosi nätit ja varmat asentojen vaihdot. Ysipuoli.

Yhteensä pisteitä kolmostuloksen verran, 217p. Ei varsinaisesti harmittanut, lähdinkin lähinnä kokeilemaan, että mitä pitää treenata. Liikkeitä pitää ottaa koemaisemmin, varsinkin seuraamista ja idaria. Pitää myös kisata, että siihen tulee taas parempi tatsi. Minun piti kehässä keskittyä ihan liikaa omaan liikkumiseen, mikä selvästi vaikutti Xosmoon.