Eilen oli meillä muuttopäivä, kun Alma muutti Hennan luo, me muutettiin kepon kanssa Toppilaan ja Peti (Castlewolf Upright) muutti tänne. Petillä siis alkoi vihdoin ja viimein juoksu, johan sitä on tammikuusta asti odotettu. Tositoimiinkin päästiin heti tänään :) Xosmo hoiti homman suvereenisti kuin vanha tekijä, ei tarvinnut auttaa yhtään, ei edes ottaa rastoja pois tieltä. Peti on meillä nyt jonkun aikaa, koska juoksu on vielä aika alussa, toivottavasti tulee vielä pari uusintaa.

Eilen käytiin treenaamassa agilitya valmennusryhmän vuorolla. Tarja oli tehnyt aika kinkkisen radan. Oma meno oli tosi surkeeta, ei meinannut kulkea millään. Ohjaus oli löysää, en saanut kunnon draivia päälle. Näin on ollut harmittavan usein viime aikoina, en oikein tiedä mistä se johtuu. Ei vain saa hyvää fiilistä päälle. Takaaleikkaukset ei meinannut oikein sujua, Xosmo ennakoi mun kääntymistä ja kielsi. Positiivista oli pujottelu, jossa X haki tosi hyvin avoimesta kulmasta oikean välin ja kesti mun erkaantumista sivusuunnassa kiitettävästi. Helpotti ohjausta, kun sai etumatkaa pujottelussa. 

Putki A:lla -treeni jatkui, se on lähinnä sellaista hinkkaamista. Tällä kertaa laitoin lopuksi putken maahan pois kontaktilta, ja tosin hyvin Xosi juoksi alas asti. Rytmitystä pitää edelleen välillä hakea, siinä on vaihtuvuutta.  

Sunnuntaina kisataan OKK:n kisoissa.