Viime viikko oli agilityn osalta varsin aktiivinen. Maaliskuun vikana lauantaina oltiin Piiun ja Pontuksen kanssa treenaamassa ja kouluttamassa Kemissä, sunnuntaiksi ajelin Rolloon koulimaan Jenniä ja Xosmon tyttö -Kioa syvemmälle agin saloihin. Aivan ihku rakettipaketti on Kiosta tullut.

Torstaina lähdimme Xosin kanssa kohti Turkua maajoukkueen pääsiäisleirille. Treeniä oli perjantaina ja lauantaina. Perjantaina olin aamusta vielä aika hukassa, ohjaaminen oli tosi kökköä. Kouluttaja kysyi, että olenko nukkunut huonosti... Ystävällinen tapa sanoa, että menee aikalailla päin jotain--- Iltapäivällä alkoi kulkea jo vähän paremmin. Fiilis oli tökkivästä ohjauksesta huolimatta hyvä, oli mukava treenata. Lauantaina menossa alkoi näkyä jo viime vuoden meininkiä: rohkeaa liikkumista ja koiraan luottavaa ohjaamista. Hitto kyllähän se osaa! Sivuhaltuunotot oli hakusessa, niitä pitää treenata kuten myös nopeuden muutoksia. Mutta oli todella hyvä fiilis mennä :)

Kahden päivän tiukan treenin jälkeen olimme Xosmon kanssa aika finaalissa molemmat. Mahtava leiri, paljon hyviä vinkkejä ja mietiskeltävää. Ja mikä parasta siis; oli taas pitkästä aikaa huippukivaa mennä rataa.