Sunnuntaina olin Jarin ja Piiun kanssa hallilla. Hinkattiin muutaman esteen sarjalla temmon muutosta ja koiran haltuunottoa kovassa vauhdissa. Tajusin muutaman sähellyksen jälkeen, että on ihan turha olla kymmenen metrin päässä Xosmosta ja yrittää sieltä saada se haltuun. Tai jäädä sinne seisomaan ja huutamaan, ja ihmetellä, että kun ei se tule... Tai tulee parin esteen ja putken kautta. Siis, pitää pyrkiä aina mahd. lähelle koiraa, siinä sen liikettä on paljon helpompi hallita. Ja silti ehdin seuraavaan kohtaan hyvin ohjaamaan. Ja se käsi. Miksi se pitää nakata ennen estettä äärimmäisen kauas, jos haluaa koiran kääntyvän siivekettä nuollen (koirattomille huomioksi: ei kuv.) takaisin minua kohti...

Olipa taas amatööriolo, nuo asiat on ihan peruskauraa, ja pitäis ehkä olla tällä tasolla jo selvillä. On turha yrittää pyöritellä isompia kuvioita, jos peruspalikat on levällään.

Kamikaze-Xosmo yritti teloa vaihteeksi takajalkaansa kun etujalat on olleet jo muutaman kuukauden hyvässä kuosissa... Hyppäsi sikakorkealle sikaläheltä siivekettä ja polvi kolahti siivekkeeseen kaataen sen. Polven taakse tuli jänteen päälle pieni vekki, muuten selvittiin säikähdyksellä ja kylmäpakkauksella.