Viime viikonloppuna olimme Xosmon kanssa agilityn SM-kisoissa Tampereen suunnalla. Lauantaina oli joukkuerata, edustimme siis KAS:ia. Päätavoite oli saada X ottamaan A:n alastulokontakti... Rata oli suht helppo, ja sain kuin sainkin Xosmon kuulolle A:lla. Radan jälkeen tuli kommenttia, että mun ääni oli sen kuuloinen, että prkl parempi pysähtyä... Radalta tuli kymppi, Xosmo juoksi yhdestä hypystä ohi, kun olin aika paljon sen edellä. Käsi oli kyllä ulkona, mutta esteen ohi oli kai lyhyempi matka. Toinen virhe tuli puomilta, kun X putosi siltä juuri ennen alastulokontaktia. En tiedä väistikö minua, kun tein valssin puomin päähän. Normaalisti sellaisen ei kyllä pitäisi häiritä. Muutenkin rata oli vähän pakkovääntämistä, en ehtinyt/pystynyt keskittymään niin hyvin kuin olisin halunnut.

Sunnuntaina oli vuorossa yksilökarsintarata. Keskittyminen oli parempaa kuin lauantaina, mutta ohjausvirheitä tuli, joiden seurauksena X pudotti kaksi rimaa. Voiko turhempia virheitä olla? Aika oli tosi nopea, taisi olla viidenneksi nopein kaikista :) Rimat kolisivat vauhtisuorien päisissä haltuunotoissa, kun minun käsi laski tai vaihtui juuri kun koira oli hypyn päällä. Omia mokia siis.

Motivaatio on edelleen hakusessa, en oikein tiedä mistä se johtuu. En saa suoritukseen sellaista rentoutta kuin haluaisin, liian usein meno tuntuu pakkovääntämiseltä. Huomenna lähdemme Rokualle parempaa fiilistä ja kankinollia (by Jari) hakemaan.