Ensin otetaan topsi käteen ja mennään kyljellään nukkuvan pikkupulin luo. Nostetaan korvalehti ylös ja aletaan varovasti pyörittää topsia korvalehden poimuissa. Pikkupuli herää ja pomppaa pystyyn. Väännetään topsi pois pikkupulin suusta.

Viedään vääntynyt ja kuolainen topsi roskiin ja haetaan uusi. Otetaan pikkupulin suosikkilelu yksikätinen kissa ja mennään pikkupulin luo. Tungetaan yhdellä kädellä yksikätinen kissa pikkupulin suuhun ja toisella kädellä topsi pikkupulin korvaan. Toivotaan, että topsi osuu mänkiin. Väännetään topsi pois pikkupulin suusta.

Viedään topsi roskiin ja haetaan uusi. Kyykistytään pikkupulin luo ja mietitään, että jo se on kumma jos ei koira anna korviaan hoitaa. Otetaan pikkupuli syliin, yritetään pitää pikkupulin pää yhdellä kädellä paikallaan ja toisella kädellä sohitaan topsia pikkupulin pyörivään korvaan. Kirotaan, kun topsi päätyy jälleen pikkupulin suuhun.

Ei jakseta enää vääntää topsia pois pikkupulin suusta, joten haetaan uusi. Annetaan pikkupulin syödä voittamaansa topsia ja puhdistetaan rauhassa puhtaalla topsilla korvat. Mietitään, että taas onnistui koulutus, kunhan vain löytyi oikea keino. Vähän myöhemmin mietitään, että kuka kouluttikaan ketä.