933493.jpg

Pejk täytti eilen 4 kuukautta. Nyt viimeistään sen kasvu voisi pysähtyä hetkeksi, haluaisin pitää sen ihan pienenä vielä vähän aikaa... Vauva-ajat alkaa olla ohi, kuukauden päästä se on jo aika iso poika. Muutaman viikon ajan Peksu on jopa harjoitellut jalan nostamista. Luulen, että on vain apinoinut Xosmoa siinä kuten kaikessa muussakin, eikä taida edes pissiä samalla. Nostelee vain Xosmon perässä jalkaa :)

933490.jpg

Muutenkin Pejkin kropan hallinta on kehittynyt huomattavasti. Alkaa jo päästä sohvalle, jos pomppu osuu kohdalle. Ulkona pikkupulista tulee usein herra Hepuli, ja välillä jalat menee nopeempaa kuin pää... Alma on Peksu rakkauden kohde, Alma leikittää lasta ja lapsi hoitaa Alman silmät, korvat ja huulet.

On se ihana, vaikkakin myös rasittava. Puremista on edelleen, sitä tuntuu olevan tosi vaikea kitkeä pois. Yleensä malttaa minun kanssa olla purematta, paitsi jos innostuu kovasti. Aamut on vaikeimpia, kun virtaa on kertynyt koko yön ajan. Vieraista innostuu niin kovin, että niitä on pakko vähän maistella.

933494.jpg

Tokoa ollaan edelleen treenailtu pikkuhiljaa, vahvistettu perusjuttuja; istumista, maahanmenoa ja sivulle tuloa, joka alkaa sujua jo tosi hyvin. Lisäksi Peksu on opetellut merkin kiertämistä, joka on sujunut parhaimmillaan jo neljän metrin päästä. Pejk jaksaa myös istua paikallaan jo about 10 sekuntia. Kosketusalustaan ollaan tutustuttu ja noutokapuloihin. Seuraamisen alkeita alettu. Hallilla ollaan jatkettu putki- ja puomin alasmeno-treenejä. Innokas pikkumies, joka valpastuu välittömästi kun haistaa lihapullat ;)

Xosmon kanssa ollaan treenattu lähinnä agilitya, jonkun kerran tokoa. Viikonloppuna ruutua ja ohjattua noutoa. Vitsi että oli äijä innoissaan, kun pitkästä aikaa otettiin. Ruutu meni aika nappiin, laitoin taas kosketusalustan ruutuun, koska on viime aikoina kiertänyt ruudun takaa ruutuun. Nyt meni taas suoraan kun hokas alustan. Ohjatussa meni oikea puoli hyvin, vasen ei mitenkään. Haki ensin keskimmäisen ja sitten oikean... Kaarsi niille kyllä vasemman kautta, mutta ei kai nähnyt vasenta kapulaa. Tiedä häntä, ohjattu on Xosmolle oudon vaikea liike yhä vain.

Alman kanssa treenaaminen on jäänyt taas vain haaveeksi. Voi kun saisi itseään niskasta kiinni... Pitäisi kai vain ilmoittaa tuo kokeeseen, niin tulisi treenattua. Jos viikonloppuna ehtisi kokeilla, mitä tuo osaa.