Eilen käytiin karvakoplan kanssa hallilla. Pejkin kanssa otin ensin hieman hyppytreeniä, tai sanoisinko ennemminkin siiveketreeniä, koska rimat on vielä maassa, ja saavat ollakin. Ensin yhdellä hypyllä siivekkeiden kiertämistä, sitten laitoin toisen hypyn rinnalle, väliä vajaa puoli metriä. Kierrä-käsky ja menin väliin ohjaaman kädellä ja käskytin -ja Peksu kiersi myös toisen hypyn :) Tätä toisteltiin ja kun alkoi mennä varmasti, hain pallolla lisää vauhtia. Sitten otin hieman etenemisharjoitusta, eli kaksi hyppyä peräkkäin, toisen hypyn takana nami alustalla ja lähetys, eipä yllättäen ongelmia Peksulla juosta rimojen yli namin luo. Lopuksi otin kolmen esteen sarjan, eli ensin kahden esteen kierto ja lopuksi eteen-käskyllä viimeisen esteen yli. Hienosti meni. Hyppyjen jälkeen treenattiin pujottelua, joka on alkanut sujua tosi hyvin. Peruuttelin jo aika kovaa vauhtia kepeille ja hyvin Peksu haki ekan välin. Pujottelee jo varsin mallikkaasti, kun käskytän ja vähän näytän kädellä. Lopuksi Pejk halusi mennä vielä putkea.

Xosmon kanssa otin pienen pätkän, jossa oli itsenäinen keppien haku ja vauhtisuoran päässä irtoaminen A:lle. Keppien sisään menoa jouduttiin vähän hinkkaamaan, mutta A:lle irtosi hyvin ja suoritti sen mallikkaasti alas asti juosten, tottakai. Miksi ei voi tehdä kisoissa samalla tavalla..?

Pihalla otin vielä Xosmon kanssa tokoa. Ohjatun suuntia alustoilla. Keskimmäiseksi laitoin tahallaan pienen kupin, eli erottui sivualustoja selvemmin. Ekalla lähetyksellä Xosmo vilkaisi kupin suuntaan, mutta haki namin alustalta, seuraavalla lähetyksellä kaarsi kupille. Oli kyllä lähdössä siitä oikealle alustalle, mutta käskin luo. Oli selvästi hämillään, ja sen jälkeen empi lähtöjen kanssa. Eli lähetettäessä oli epävarmana ja tuli lopulta luo. Pidin pieniä taukoja ja otin uudestaan. Suunnissa erehtyi vain kerran, muuten ok, mutta sama ongelma tosiaan kuin ennenkin, eli paineistuu virheistä, ja on epävarma. Luoksetuloa treenattiin pallon kanssa pysäytyksillä ja läpijuoksuna. Pejk osallistui treeneihin kiljumalla ja raapimalla auton takalasia...