Kävin väsyttämässä poikia hallilla, että jaksavat nukkua autossa. Hieman agilitya molempien kanssa, Pejk meni samoja kuvioita kuin tiistainakin, putkea vedin jo melkein u:ksi, hyvin imuutti. Ohjausharjoituksia hypyillä, palkkaus hypyillä ja putkella pallolla. Kepeillä yritin treenata itseni takia vasenta puolta, kun se on hankalampi ohjata. Pejk pujottelee jo suht rytmikkäästi nenä matalalla :) Puomilla Pejk ei taas ensin muistanut jäädä kontaktille, vaan pomppasi pois. Seuraavalla kerralla muisti jo. Itse voisin muistaa mennä ekalla kerralla nopeemmin vierelle, ettei pääse pomppaamaan pois.

Xosmon kanssa otin pienen radan pätkän, jossa hyppyjä ja A. Hypyillä haltuunottoja ja tiukkoja käännöksiä, hyvin toimi, vaikka yhtään ei kärsi löysäillä, hypyt menee heti pitkiksi. A oli joka kerta loistava. Voi kun muistaisi kisoissakin tehdä niin... Yhden kerran puomi ja keinu kisoja silmällä pitäen, ok.

Hallin pihalla vielä tokoa Peksun kanssa. Otettiin seuraamista, kun sitä on tullut treenattua tosi vähän. Olen opettanut Pejkin seuraamaan koiran puoleista kättä, siinä nami. Alussa oli hirveetä pomppimista ja käden jyrsimistä, mutta nyt kulkee jo aika nätisti maassa pari askelta, ja asento ja seuraamispaikka ovat oikeat :)  Otettiin vielä istumista, pystyin menemään noin neljän askeleen päähän ja hyvin pikkukukko pysyi paikalla. Jatkettiin myös istumasta maahanmenon treenaamista, ensin minun edessä, sitten sivulla. Sivulla Pejk tarvitsee vielä käsiavun, mutta muuten oikea tekniikka alkaa löytyä, pudottaa etuosan nopeasti maahana, takaosa pysyy suht paikoillaan.

Nyt tien päälle kohti Jyväskylää.