Eilen kävin Pinjan kanssa haistelemassa keskustan elämää. Ensin Pii oli hieman paniikissa, kiersi mua ympäri ja meinasi pomppia mihin sattuu. Yllättävän nopeasti neiti kuitenkin tottui ja rauhoittui, ja mikä parasta -ei juuri hidastellut :) Pari kertaa pysähtyi, ja autoja säikkyi, mutta yritin kertoa sille, että Messarissa ei kuitenkaan niitä autoja ole... Täytyy sanoa, etten olisi pari viikkoa sitten uskonut, että voisin kävellä Pinjan kanssa keskustassa. Porukkaa oli liikkeellä paljon, mutta Pinja ei juurikaan välittänyt ohikulkevista ihmisistä, on kai alkanut uskoa, että ne eivät aio hyökätä pienten pulityttöjen kimppuun. Kävimme myös Stockmannilla, ja hyvin Pinsku kulki sielläkin.

Illalla oli vuorossa Pinjan kokopesu näyttelyä varten. Kaupungilla käynnin jälkeen sen jalat olivat järkyttävän mustat... Kyllä se vaan valkoisessa näkyy tuo lika hieman enemmän kuin mustassa. Illalla revin vielä kosteaa turkkia auki, vaikka niin ei kai pulille saisi tehdä, mutta Pinjalla onkin niin vahvan oloinen turkki, että kestää mitä vain ;) Tänään repimistä on jatkettu, sillä pesu veti turkin ihan huovalle.

Tein tänään vielä hieman muutosta matkasuunnitelmiin, eli matkaan Pinjan kanssa junalla Pasilaan kimppa-autoilun sijaan. Saas nähdä miten saan neitin junaan ja olemaan siellä suht rauhassa... Huomenna on siis se suuri päivä, mieluusti olisin ottanut vielä vaikka viikon lisäaikaa, mutta haluan uskoa, että Pinja luottaa minuun jo nyt niin paljon, että tulee perässäni kehässä. Jos ei, niin sitten se ei vain ole siihen vielä valmis.