Pitkästä aikaa olin Elinan ja Vinhan kanssa treenaamassa tokoa, ja oli tosi jees vaikka lunta tulikin vaakasuorassa... Xosmo teki jotain hömppää, vähän suoria luoksetuloja, muutama kake sekä merkkiä ja ohjatun suuntia alustojen kanssa. Olin unohtanut Xosmon toko-motskun kotiin, ja jouduin käyttämään uusinta suosikkia nännikumia, josta Xosmo kuumui ihan liikaa ja tästä seurasi haukahtelua ja keskittymättömyyttä.

Pejk teki vähän enemmän tosissaan; seuraamista, joka menee jo tosi mukavasti, ei edelleenkään pitkiä pätkiä, mutta paikka on jo aika vakio ja kontakti hyvä. Lisäksi otettiin merkkiä, jota Peksu ei meinannut hahmottaa millään. Alunperin siis opetin merkin kiertämisen, ja siitä siirryttiin hyppyjen siivekkeiden kiertämiseen, ja merkki unohtui. Erittäin usean epäonnistuneen haahuilun jälkeen lamppu syttyi pienen pulimiehen päässä ja sen jälkeen merkkiä kierrettiin vauhdilla.

Elina katsoi myös Pejkin maahanmenoa, jonka asento on edelleen mietityttänyt minua... Alunperin venytti pyllyn taaksepäin maahan, mutta en tykännyt siitä, joten opetin etupään maahan heittoa. Sitä hinkattiin niin paljon, että Pejk alkoi pian tarjota joka tilanteessa maahan menoa. Annoin olla vähän aikaa, ja Pejk palasi jälleen vanhaan suoritustapaan. Venyttää siis istumastakin pyllyn ikään kuin taaksepäin pitäen etutassut paikoillaan. Mietittiin, että paikalla makuussa se ei varmaan haittaa, mutta kakeissa voi tulla ongelma, kun Pejk peruuttaa. Tai sitten pitää opettaa istumaan nousukin niin, että takapää liikkuu. Hmph.

1258837.jpg

Kiireinen pikkukukko 8 kk.

1258836.jpg

Häntä suoraksi niin pysyy täydessä vauhdissakin kurssissa.