Viime kisojen jälkeen meillä on pidetty totaalitaukoa treenaamisesta. En tiedä, mikä iski, mutta hallille lähtö ei houkutellut, eikä ollut edes intoa treenailla tokoa kotona, joten ei olla tehty mitään ihmeempää lenkkeilyn lisäksi...

Maanantaina oli Alman toko-treenit. Menin hallille vähän etuajassa, ja Pejk pääsi ensin kaahottamaan agilitya. Pikkukukolla oli oikein kivaa. Tehtiin ohjaustreeniä parilla hypyllä ja putkilla, ja putkeen ja hypyille lähetykset sujui tosi hyvin. Varmasti haki putken eikä hypyilläkään pyrkinyt välissä mun luo. Puomi alastuloa otettiin muutaman kerran, vauhti ei päätä huimannut, mutta johtui varmaan tauosta.

Alma oli treeneissä aivan mahtava. Paikallaolossa pysyi hyvin, vaikka olikin kovin jännittyneen näköinen. Otettiin about kaikkia alo-liikkeitä, ja jopa seisominen onnistui, vaikka ei olla otettu sitä sitten viime kesän. Tietty pieniä fiboja on, kuten hypyn jälkeen tykkää mennä istumaan, ja perusasento on herkästi väljä.

Eilen oli valmennusryhmän treenit, ja sillä saralla oli tauko ainakin tehnyt hyvää. Oli pitkästä aikaa tosi rento fiilis mennä Xosmon kanssa rataa. Otettiin vauhdikkaita sivuhaltuunottoja ja sylikäännöksiä, mitkä on meille vaikeita, mutta kaikki onnistui yllättävän hyvin :)