Eilen otin koirat mukaan, kun menin vetämään agi-treenit hallille. Treenien jälkeen menin treeniradan Xosmon kanssa. Jätkä oli järkyttävän hysteerisenä, kun ei ollut päässyt muutamaan viikkoon radalle. Isompia ongelmia ei ollut, hyvät kontaktit ja erityisesti hyvät hypyt, rimat ei edes kolisseet kertaakaan. Oli kiva olla pitkästä aikaa radalla, on hieman tarvinnut taas keräillä motivaation palasia, kun meni SM-suunnitelmat mönkään.

Pejkin kanssa otin vain hallin parkkiksella vähän tokoa, lähinnä liikkeestä seisomaan jäämistää. Pikkukukko reagoi käskyyn jo tosi kivasti, ja jää varmasti seisoa napottamaan, kun jatkan eteenpäin. Otettiin myös muutama sivulla maahanmeno ja paikallaoloa. Maahanmeno on kyllä Peksun bravuuri, putoaa tosi nopeasti mahalle :) On nyt alkanut myös pysyä paremmin maassa, vaikka palkkaa ei heti tulisi ja myös palkan jälkeen.

Tänään käytiin myös hallilla, Xosmon kanssa hinkattiin avokulmasta kepeille menoa, kun tuntui olevan taas hukassa. Samoin u-putkeen menoa ja etenkin sieltä minuun päin kääntymistä, kun olen putken takana... Xosmo kääntyy tosi sinnikkäästi putken toista suuta kohden sen sijaan, että kääntyisi ulospäin, vaikka näkee ja varmasti huudosta kuulee, missä puolella olen.

Pejk pääsi myös piiiitkästä aikaa esteille. Otettiin eka keppejä, ja huomasin, että herra pee osaa pujotella melkeinpä itekseen :) Pääsin kääntämään rintamasuunnan oikeinpäin (opetettu siis peruuttamalla) ja hieman kädellä kun avitin, niin hyvin Pejk pujotteli. Meni ok kummallakin puolen.

Otin myös pientä hyppykuviota, ja Pejkillä alkoi vanha vauhti tulla takaisin hypyillekin. Muutamana viime kertanahan hypyt on olleet vähän pakkopullaa, vaikka osa rimoista on ollu jopa maassa. Nyt otin etenemisiä muutaman hypyn takaa namille ja putken kautta yhden hypyn suorittamista ja tiukan käännöksen kautta takaisin mun luo. Ihan ok. Lopuksi Pejk meni pari kertaa puomin. Ensin otin vain alasmenoa, ja sitten päästin Pejkin menemään koko puomin. Hitsi että kylmäsi taas sydänalaa, kun jätkä painoi täyttä häkää puomille. Mulla on jäänyt kammo siitä, kun Pejk on muutaman kerran lentänyt sieltä alas, mutta pikkukukolle itselleen ilmeisesti ei--- Oli tosi hienot puomit; makeet ja nopeet kontaktit :) Mun kärsii juosta hyvän matkaa eteenpäin ja Pejk jää kontaktille.