Eilen kotiuduin Ruotsin reissulta. Reissu oli tosi mukava, hyvää seuraa ja paljon puleja :) Kehiin olisin kaivannut ehkä vähän enemmän unkarilaista väriä... Esittämiset meni suht ok, Maailmanvoittajassa esitin Vinnin, joka ei ollut ihan oma itsensä, vaan sitä piti lähinnä vetää perässä. Tuloksena H, joka hieman hämmensi... Arvostelukaan ei oikein kertonut syytä, vaan tuomari jopa kehui Vinnin turkkia, joka ei kyllä mielestäni ole parhaassa kunnossa.

Seuraavana päivänä oli Ruotsin Unkarinpaimenkoirien rotujärjestön erkkari. Esitin Ticon avoimessa luokassa, oli tosi mukava olla kehässä, kun Tico käyttäytyi hyvin ja tuomarikin tykkäsi -tuloksena luokkavoitto ja myöhemmin PU2 :) Veli Bamse oli lopulta VSP. Vinnin kanssa olin valioluokassa, ja se oli jo aikalailla oma itsensä pomppiessa kehän reunalla kahdella jalalla. Treeni oli kuitenkin tuottanut tulosta ja sain Vinnin aika hyvin rauhoittumaan ja seisomaan paikallaan. Liikkeissä peitsasi välillä, mutta suurimman osan ajasta taisi kuitenkin ravata. Lopulta esitin Vinnin vielä kasvattajaluokassa, jossa voitimme koko potin, eli olimme BIS1-kasvattajaryhmä :D

Kiva reissu, mutta kiva oli tulla kotiinkin. Maailmanvoittaja-näyttelyn yhteydessä oli myös tokon MM-kisat, joita kävin katsomassa. Tosi hienoja suorituksia, tuli taas itsellekin motivaatiota treenata. Tänään otin Peksun kanssa pikkujuttuja sisällä, muutaman askeleen seuruupätkiä ja täyskäännöstä. Sekä noutoa uudella kapulalla. Tosi kivasti yrittää jo tuoda perille asti, eli kääntyy viereen, ja nostaa kapulan ilman eri käskyä, jos putoaa. Pitkä matka silti vielä... Kakeja otettiin myös, i-m-i -vaihdot toimii jo aika näpsäkästi parin askeleen päästä.