Viikonloppuna urakoin oman seuran agi-kisoissa. Lauantaina löysin itseni heti aamusta ykkösten maksien rataantutustumisesta. Voin sanoa, että oli hieman outo olo... En muista, koska olen viimeksi kisannut ykkösten radalla ja maksia en ole vienyt kisoissa koskaan, mutta kerta se oli ensimmäinenkin :) Projektina on siis malinois Armi, jonka sain lainakoiraksi. Armin omistaja on harrastanut Armin kanssa aiemmin agilitya ja se on kyllä ihan kisavalmis, kunhan saadaan vielä yhteistyötä hiottua. Nyt siis startattiin hurjalla neljän yhteisen treenin kokemuksella. Pari rimaa tuli alas ja kepeiltä kielto, mutta kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen. Jännä nähdä mihin asti Armin kanssa päästään, lisää startteja tulee ehkä myöhemmin syksyllä, kunhan saadaan vähän enemmän treenattua.

A-radalle, joka siis oli seuranmestaruusrata, pääsi kaahailemaan myös Alma. Tosi hienosti pikkubulldoggi meni, mutta ei huudosta huolimatta kääntynyt pujottelun jälkeen, vaan paineli suoraan edessä olevaan putkeen. How typical is that... Mutta hauskaa oli sekä minulla että koiralla.

Xosmon kanssa oli tavoitteena tehdä edes muutama nolla, ja mieluiten myös se tuplanolla viikonlopun aikana. Saldona oli lopulta yksi vitska ja kolme nollaa, kaksi voittoa, tupla ja seuranmestaruus! Että ei ihan huono viikonloppu :) Ratoihin en ollut ihan tyytyväinen, pelkään rimoja ja se maksaa aikaa, kun en uskalla kääntää ennen hyppyä, en hypyn päällä enkä oikein hypyn jälkeenkään... Ja lisäksi kontaktit oli luvattoman hitaat, etenkin A. Se mentiin sunnuntain radoilla kahteen kertaan ja todellakin näkyi meidän ajassa. En tiedä mitä sille voisi enää tehdä. Vauhtia siihen saatiin, mutta sitten ei ollut kisoissa kuulolla ja hyppi kontaktin yli. Nyt on taas kuulolla, mutta tulee alas hitaammin kuin ennen vauhtitreenejä...