Käpy on muiden koirien tavoin nauttinut kesällä kovasti omalla pihalla chillailusta, luiden syönnistä ja tuulen tuomien hajujen maailmasta.

Käpy on myös treenaillut aktiivisesti niin tokoa, agilityä kuin metsästysjuttujakin. Kesäkuun alussa kävimme jopa ekassa toko-kokeessa, saaliina 3-tulos. Harmittavaa oli, että koepaikalla oli varsin runsaasti sääskiä ja Käpyn olo kävi paikkamakuussa niin tuskalliseksi, että se ponkaisi kolme sekuntia ennen ajan loppumista seisomaan... Muuten tekeminen oli ihan hyvää, hieman tuntui menevän yliyrittämisen puolelle, kun palkkaa ei tullut. Mutta periaatteessa vire oli hyvä. Agilitya ollaa tehty vaihtelevasti, helteillä ei ollenkaan. Paljon ollaan treenattu ohjausteknisiä juttuja ja edelleen kontakteja. Keinu otti loppukeväästä takapakkia, mutta se on saatu palautettua ihan hyväksi. Kovasti tekisi mieli jo kisaamaan, mutta vielä pitää odotella mooonta kuukautta.

Käpy kontaktilla.

Suurin ilonaihe on kesällä ollut se, kun Käpy oppi uimaan. Pitkään se harjoitteli Maisan kanssa ja lopulta syttyi lamppu pikkuseisojan päässä. Sen jälkeen on uinutkin paljon.

Käpy on myös aloittanut missin uransa hämmästyttäen meidät täysin... Kaksi näyttelyä on käyty ja molemmista tuloksena rop ja ryp4-sijoitus! Tiehän on tästä lähinnä alaspäin :p

Käps Oulun KV-näyttelyn ryhmäkehässä.

Mukava on ollut seurata nuoren koiran kasvua ja kehitystä. Kovin keskeneräinenhän tuo on vieläkin, mutta muuttuu koko ajan vähän helpommaksi. Minulle on ollut varsin opettavaista pelata näin erityyppisen, hitaasti kehittyvän koiran kanssa. Ainakin kärsivällisyys on kasvanut...

Käpyn juhannus Hailuodossa.