Että voikin mahtua viikko kaksi erittäin erilaista treeniä... Tiistaina oltiin Käpyn kanssa ohjatussa ryhmässä, tehtiin ratatreeniä, mutta Käpy oli aikas kuutamolla. Säntäili vähän joka suuntaan ja heti kun en palkannut tai mun keksittyminen oli muualla, lähti haistelemaan ja haahuilemaan. Hallissa haistelu on pahentunut nyt syksyn aikana paljon. Etenkin ohjatuissa treeneissä tilanne on hankala, koska haluan tietty kuunnella palautteen ja miettiä parempaa ohjausta tmv., mutta Käpy alkaa haistella heti, kun minä olen passiivinen. Treeneissä jouduin sitten useamman kerran kieltämään haistelua ja fiilis laski lopulta sekä itsellä että koiralla.

Tänään kävin yksin hallilla tavoitteena saada Käpyn kanssa hyvän mielen treeni tehtyä. Tein pienen radanpätkän, jossa oli pari vaikeampaa kohtaa. Teemana oli alkuhypyillä tyrkyllä olleen A:n ohitus sekä pussista irtoaminen ja pituuden hakeminen ja suorittaminen itsenäisesti. Käpy teki tosi hyvää työtä ja sain sen olemaan haistelematta, kun pystyin keskittymään siihen koko ajan. Hyvä mieli siis jäi, lauantaina olisi tosi kyseessä, kun korkkaamme kisauran :o

Maisalla oli tällä viikolla ainoastaan hyviä treenejä. Pääpaino on edelleen pujottelussa, treenit rakennetaan sen ympärille. Tällä viikolla uskalsin laittaa ekan kerran kahteen kuukauteen radalle täyden pujottelun... Maisa oli aika kuumana, alla oli muutama epäonnistuminen radan alkupäässä olevalla hyppykuviolla, kepeille meno ei ollut kovin helppo ja ne loppuivat lähelle seinää. Hieman siis hirvitti, mutta hienosti Maisa haki kepit ja pujotteli hyvällä rytmillä loppuun asti. Itsellä meinasi päästä itku, onnistuminen tuntui todella työvoitolta. Tänään otin samalla tavalla täyden pujottelun radalle, Maisa tuli kepeille aika vauhdilla, mutta ei kysellyt vaan veti hyvin koko sarjan :) Asenne pujottelua kohtaan on  muuttunut selvästi loppukesästä, ei enää käänny kyselemään kun kuulee käskyn vaan hakee kepeille itsenäisesti.